'>

Denne teknik er jeg selv super taknemmlig for at have lært, og da jeg synes det er lagt nemmere at forstå medtoden ved at se det visuelt, har jeg lavet en lille videoguide, som viser helt præcist og udførligt, hvordan jeg gør.

Jeg bruger flittigt denne metode til udtagninger til raglanærmer i trøjer og cardigans.

Jeg håber også at du får rigtig meget gavn af min instruktion.

Kort beskrevet gør jeg således:

Jeg strikker hen til der hvor jeg vil have min udtagning og løfter den forreste streng imellem mine masker forover op på pinden. Så strikker jeg masken. Derefter strikker jeg den næste på almindelig vis. Dernæst tager jeg den næste streng imellem mine masker og løfter op på pinden bagfra. Jeg fører nu også pinden ind bagfra og strikker masken.

Mine udtagninger kommer på denne måde til smukt at læne sig til højre på den højre side og læne til venstre på den venstre side.

Se denne udførlige video, så jeg sikker på at du får helt fat i det.

Forfatter

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.