Lususkrea er skabt ud fra et ønske om at gøre det lettilgængeligt at komme i gang med at hækle, strikke og sy lækre og praktiske ting til dig selv, hjemmet og din familie.

Her på min blog har du muligheden for, at sætte dig stille og roligt ind i de mest simple teknikker indenfor håndarbejde, samt blive inspireret til at selv at rulle kreativiteten helt ud.

Om du er nybegynder eller erfaren, så er der en nok at hente; jeg lægger jævnligt gratis strikkeopskrifter og gratis hækleopskrifter, inspiration, teknikker, samt udførlige vejledninger ud på bloggen.

Det er mit  ønske at inspirere andre til at finde den glæde ved håndarbejde, som jeg selv har haft helt siden jeg var en lille pige, samt give andre adgang til en nem og tilgængelig fremgangsmåde, så man undgår alt for mange optrevlinger og grå hår i hovedet. At lave håndarbejde skal være et terapeutisk pusterum i en fortravlet hverdag, hvor man har mulighed for at fordybe sig og afstresse. 

Jeg vil være med dig helt fra start, og du kan altid skrive hvis du har spørgsmål eller forespørgsler  designs- og håndarbejdsrelaterede projekter. så vender jeg tilbage, så snart jeg har mulighed for det.

Hvis du synes om hvad du finder her, må du gerne kvittere med et Facebook Like eller sprede budskabet på anden vis! På forhånd tak, og god fornøjelse!

Databeskyttelsespolitik og privatliv