'>

Hækleopskrifter

Jeg har igennem årene samlet og selv designet mine egne hækleopskrifter, som jeg nu vil dele med jer helt gratis. Jeg håber at de vil bringe jer ligeså meget glæde og inspiration, som de har givet mig. Jeg elsker at finde ny inspiration og at blive inspireret til nye, spændende, bedårende og finurlige designs. Der vil derfor løbende komme mange flere gratis hækleopskrifter til.

Hvad end du er nybeynder eller øvet, så er der et hav af muligheder, når det kommer til hækling.

Når du skal lave dine aller første projekter, behøver du ikke kun at holde dig til vaskeklude enkle tørklæder og oldemorfirkanter. Igennem mine nemme og udførlige instruktionsvideoer kan du hurtigt erhverve dig nogle helt nye færdigheder indenfor hækling. Du kan dermed følge mere avancerede mønstre og opskrifter. Se de mange teknikker indenfor hækling lige her.

Jeg er med dig hele vejen, og du kan altid skrive til mig, hvis du har spørgsmål til en eller flere af mine hækleopskrifter.

Du kan blandt andet finde opskrifter til tøj og tilbehør til kvinder, hæklet tøj og tilbehør babyer og småbørn, hæklet tilbehør og brugskunst til hjemmet.

Fordele ved hækling

Jeg har efterhånden rigtig stor erfraing med hækling, og grunden til dette er, at det er blevet min yndlingshobby over alle. Jeg synes der er utroligt mange fordelde ved hækling frem for strik. Blandt andet at det går så meget hurtigere at hækle. Jeg elsker også bare de mange smukke struktuter, som man kan frembringe med forskellige hæklesting.

Hækling til dig

Det er bare så fedt at kunne hækle sit eget unikke tøj, med masser af kant og personlighed i en skøn retrostil. Du kan herpå siden finde mine bedste opskrifter på blandt andet hæklede cardigans, hæklede halstørklæder, og hæklede huer med mere.

Hækling til baby

Det mest hyggelige er nu alligevel, at hækle babytøj og tilbehør. Der er bare ikke noget skønnere, end at skabe noget til dem man elsker aller mest. Med hækling kan man nemt og hurtigt fremtrylle de mest nuttede kreationer. Netop af disse grunde kan du her på siden finde en stor del af hækling til baby. Blandet andet hæklede cardigans, hæklede babysokker, hæklede babybukser hæklede babytæpper og meget mere.