'>

Strikkeopskrifter

Jeg har her samlet mine bedste strikkeopskrifter, som jeg nu gerne vil dele gratis her på siden. Jeg håber at i finder ligeså meget glæde af dem, som jeg selv har haft.

Strik for begyndere

Selv er jeg ikke nogen super øvet strikker, så mine opskrifter er primært henvendt til nybegyndere. Alle opskrifter er derfor også skrevet med en grundig og vejledende forklaring, så nybegyndere kan være med. Til de teknikker som jeg bruger i mine strikkeopskrifter, tilhører der tilmed nogle grundige instruktionsvideoer. Således bliver alt vejledning så let at forstå som muligt. Se mine instruktionsvideoer og teknikker til strik lige her.

Fordele ved strik

Strikket materiale er ofte lettere blødere og mere elastisk end hæklet materiale, og samtidigt giver det en mere tæt struktur. Netop af disse grunde foretrækker jeg strikkede trøjer og beklædning iøvrigt. Dog kan man også finde hæklsting, der giver en lignende tæt overflade, som strik. Men generelt bliver det tungere og der forbruges mere garn til hækling. Derfor er det også vigtigt at vælge sit garn med tanke på dette.

Strik til dig

Jeg finder dagligt inspiration til nye strikkeopskrifter, og der vil derfor løbende komme mange flere nye finurlige og spændende strikkeopskrifter på denne side. Strikkede trøjer, huer og halstørklæder er bare noget af det mest lækre at iføre sig. Den nordiske minimalistiske stil inspirerer mig, til at lave helt enkle opskrifter, som er nemme at gå til, og ikke tager en evighed at strikke. Udgangspunktet er smuk enkelhed i  luksuriøse materialer.

Strik til baby

Babytstrik er bare noget af det mest bedårende. Jeg har selv strikket en del til mine egne børn, og jeg elsker bare at se dem i noget jeg selv har kreeret. Det bløde, lette og stretchy materiale, som man får med strik, egner sig perfekt til småbørn. Netop fordi det er så bevægeligt og blødt at have på. Prøv eksempelvis de populære strikkede baby bloomers. De vil helt sikkert blive en favorit til din baby.

Løbende vil der komme mange flere strikkeopskrifter til baby. Alle opskrifterne vil være i nemme og enkle designs, med grundige vejledninger og tilhørende instruktionsvideoer.

Følg med og lad dig inspirere 🙂