'>

Denne teknik på hæklede ribkanter, bruger jeg meget ofte i mine projekter. Jeg elsker bare den lækre elastiske komfort, som den giver i beklædning. Samtidigt synes jeg også bare at de pynter fint på f.eks bluser bukser eller huer. Du vil især kunne finde  denne teknik i rigtig mange af mine hækleopskrifter til baby.

Metoden er meget enkel og arbejdes i fastmasker i bagerste løkke af maskerne. Ribkanten fastgøres med kædemasker ned i de to næste masker i kanten.  Hvorefter der vendes, og man hækler på modsatte side på samme måde.

Jeg har for tydelighedens skyld, lavet denne udførlige og nemme videoguide, som viser dig præcist, hvordan du gør.

 

 

Forfatter

2 Comments

 1. Hej Marie , tror jeg har skrevet før , men ros kan man aldrig få nok af . Jeg har lige hæklet de nye bukser , og skal til ribben . Set din video , det er godt du laver dem , de er nemme at forstå . Det er jeg spændt på , har aldrig lavet rib på den måde .
  Mange tak for gode opskrifter , hilsener fra Bente

  Bedømmelse: 5
  • Hej Bente. Altid dejligt at høre, at du kan bruge mit indhold her på siden 🙂
   Tak for det!
   Mvh. Marie

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.