'>

Jeg er så glad for at have lært denne her metode til en kædeløs start.  Altså en start uden en kæde af luftmasker. Man undgår at luftmaskerne snor sig, når man skal samle dem til en ring, og man undgår at første række bliver strammere end de øvrige rækker. På den måde får en helt jævn fasthed hele vejen igennen. Det er utrolig anvendeligt blandt andet når man skal hækle tøj eller tæpper. Jeg håber meget at der er andre, der kan få glæde af min lille video her:-)

Forfatter

5 Comments

 1. Det er genialt med kædeløs start, men
  hvordan samler man den til en ring? Jeg kan ikke lige regne det ud.

  • Hej Line, tak fo din kommentar 🙂
   Du samler bare på almindelig vis med en kædemaske 🙂

  • Mange tak 🙂
   Det gør du nøjagtigt, som du normalt vil vende arbejdet, mår du hækler stangmasker. Jeg foretrækker selv at lave 1 luftmaske og vende arbejdet om på den modsatte side.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.