'>

Savner du et lille nemt hygge projekt til eftermiddagskaffen, så er her et ganske udemærket bud, på et hæklet blødt pandebånd.

Dette smarte pandebånd er hæklet i Drops Lima, farve 0206 (lysbeige) Et super blødt lækkert og varmt garn, som absolut har været mit favoritgarn denne vinter.

Du skal bruge:

1 nøgle Drops Lima Garn Mix 0206 Light Beige

1 Hæklenål 4 mm.

1 stoppenål.

1 saks

Opskrift:

  1. Lav først en løkkemaske og lav derefter ca. 80 luftmasker.
  2. Saml derefter maskerne med en kædemaske, så de danner en ring. Pas på at maskerne ikke drejer sig. Prøv ringen rundt om dit hoved for at se om størrelsen passer, juster eventuelt med et par masker fra eller til, så det passer til dit eget hoved.
  3. Du skal nu igang med med runde 1. Her skal du lave en fastmaske i hver luftmaske hele vejen rundt.
  4. Når du er nået hele vejen rundt skal du samle arbejdet med en kædemaske og lave 1 luftmaskefor at danne højden på næste runde. fortsæt på denne på denne på de næste 15 runder.
  5. Luk arbejdet ved at trække den sidste maske lang og klippe garnet, så du har noget at hæfte med. Træk derefter løkken hele vejen til garnenden er igennem og du bare har en lang tråd tilbage.
  6. Sy enderne ind. OBS! Jeg har valgt at bruge bagsiden som front til dette pandebånd.
  7. Find midten af dit arbejde og bestem hvad der skal være front. Når du har fundet midten og fronten af dit arbejde, folder du midten sammen, som en harmonika og syr det fast med et par enkle sting.
  8. Lav nu det lille bånd på fronten af pandebåndet, ved at slå 7 luftmasker op og hækle frem og tilbage 15 rækker. Husk at lave en luftmaske ved hver afsluttet række, for at danne højden på næste række.
  9. Læg det færdige bånd rundt om pandebåndets foldede front og sy det sammen. Sy enderne ind.

Vupti, så har du et blødt pandebånd. Du kan også se min hækleopskrift på et matchende blødt halstørklæde.

Dette blogindlæg indeholder affilerede links.

Forfatter

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.